Sol·licitar hora de visita

  • Programació de visites de metges de família, pediatres, infermeria odontòlegs, treballadora social.

Sempre s’ha de demanar dia i hora (cita prèvia) .

  • Cap Centelles: 93 881 04 85
  • Cap Balenyà: 93 889 83 21
  • Cap Sant Martí: 93 844 05 00

Si es tracta d’una urgència dins del nostre horari d’atenció, es recomanable trucar al Cap, i sereu atesos al mateix matí o a la mateixa tarda, mai al moment, ja que no disposem de metge de guàrdia. A partir de les 21 hores fins a les 8 del matí s’ha de trucar al 061. Dissabtes, diumenges i festius us atendrem al Cap de Centelles de 8 a 21 hores.

  • Atenció domiciliària:

Existeixen dos tipus d’atenció domiciliària:

Aguda: Aquella que es produeix en un moment puntual, quan el pacient es troba malament i no es veu amb cor de desplaçar-se al Cap. En aquest cas té l’opció de demanar una visita a domicili trucant al cap.

Cròniques: Servei destinat a malalts crònics sense mobilitat . Serà el metge-ssa i l’infermer-a qui programarà la visita domiciliària i portaran el control del pacient.

Targeta sanitaria

La targeta sanitària individual (TSI) t'identifica i t'acredita com assegurat o assegurada del Servei Català de la Salut. La TSI és la teva clau d'accés als centres i serveis del sistema sanitari públic.

Sanitat respon

El 061 es el telèfon de Sanitat Respon, podeu trucar per qualsevol dubte relacionat amb la vostra salut o per consultes relacionades amb la sanitat.

Protecció de dades

Tenim cura de les vostres dades personals de salut.