Programació de les proves complementàries, prèviament indicades pel metge de família

( electrocardiogrames, anàlisis clíniques, espirometries, radiografies, endoscòpies, tac…)

Heu de passar pel mostrador per que us programem la prova, normalment ens quedem el paper i al endemà el podeu venir a buscar, si cal full de preparació per la prova us ho donarem també.

Orientatiu: Les anàlisis clíniques, els electrocardiogrames es fan al Cap; el Sintrom: la prova es realitza al Cap, els usuaris han de passar pel mostrador per programar el sintrom del següent dia que els hi toqui. Tacs, mamografies, ecos mamàries, fibrogastroscopies, proves d’esforç a l’Hospital General de Vic; Ecografies, cribatge ocular al Cap Osana; Electromiogrames, radiologies a la Clínica de Vic; les densiometries al Consultori Bayes; gammagrafies al cetir; visites de psicogeriatria al Hospital de la Santa Creu.

Targeta sanitaria

La targeta sanitària individual (TSI) t'identifica i t'acredita com assegurat o assegurada del Servei Català de la Salut. La TSI és la teva clau d'accés als centres i serveis del sistema sanitari públic.

Sanitat respon

El 061 es el telèfon de Sanitat Respon, podeu trucar per qualsevol dubte relacionat amb la vostra salut o per consultes relacionades amb la sanitat.

Protecció de dades

Tenim cura de les vostres dades personals de salut.