Consells de salut
S'activa el 024, el nou telèfon gratuït, anònim i confidencial per prevenir el suïcidi

El 024 és el nou número de telèfon que està pensat per ajudar les persones que tinguin una conducta suïcida. L'ha presentat aquest dilluns el Ministeri de Sanitat sota el lema "Truca a la vida" i entrarà en funcionament aquest dimarts.

Comunitaria
Comunicat de situació a Catalunya de casos detectats d'un tipus d'hepatitis no A-E aguda greu de causa desconeguda

En el marc dels sistemes habituals de coordinació i vigilància, el Servei de Vigilància Epidemiològica de l’Agència de Salut Pública de Catalunya va informar als centres hospitalaris perquè estiguessin amatents a la possible aparició de casos d’aquest tipus d’hepatitis, tenint en compte la informació del Centro de Coordinación de Alertas y Emergencias Sanitarias (CCAES) del Ministeri de Sanitat i fessin les actuacions oportunes.

Covid19
Salut deixa d'oferir TAR als contactes estrets de l'entorn escolar a partir de dilluns vinent

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, ha anunciat avui en roda de premsa que davant la millora de la situació epidemiològica de la pandèmia de la COVID-19 a Catalunya, a partir del proper dilluns, 7 de febrer.

Cercador

Nanomol

“OT1: Promoure el desenvolupament tecnològic, la innovació i una investigació de qualitat”

“Aquest Projecte ha estat cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)”

Dona sang

Dia Internacional de la infermeria

Telèfon contra la violència masclista

Et podem ajudar a deixar de fumar

Fer Salut

Setmana sense fum 2022

Descarregar certificat COVID 19

Els PUMMS'VA son un grup de 6 persones formats per l'Esteve, la Magda, l'Ivan, la Silvia, la Susanna i la Laura que volen fer junts la Trailwalker el proper 1 i 2 d'abril. La Trailwalker està considerada la marxa solidària més llarga del món amb una distancia de 100 km que s'ha de completar en un temps màxim di que te com a objectiu lluitar contra la pobresa i ajudar a les persones d'arreu del món.

La Trailwalker esta formada per 4 marxadors i dos assitents técnics que donen suport als marxadors durant els 100 km, el repte solidari es aconseguir com a minim 1500€ en donatius per recollir el dorsal per participar iajudar Intermon Oxfam amb els més de 400 projectes solidaris que du a terme.

Per ajudar a recaptar els 1500€ pots posar-te en contacte amb la Magda o la Laura enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o entrar a la pàgina per fer el donatiu.