Salut comunitaria

Setmana europea de la mobilitat

Del 16 al 22 de setembre, sota el lema ‘Combina i mou-te!’, celebrem la Setmana Europea de la Mobilitat, que a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament. Consulta el mapa d’activitats a Centelles i participa!

Llegeix més: Setmana europea de la mobilitat

Interoperabilitat estatal en Recepta Electrònica

S’ha fet efectiva la interoperabilitat de la recepta electrònica entre comunitats autònomes, per garantir la prestació farmacèutica al Sistema Nacional de Salut.

Llegeix més: Interoperabilitat estatal en Recepta Electrònica

Marató: la superexperiència de donar sang

El divendres 6 de juliol del 2018 tenim una nova cita amb la Marató de donació de sang, aquest any es celebra als Hostalets de Balenyà a la sala cultural de la llar del jubilat de les 10 a les 21 hores, acosta-t'hi!

Llegeix més: Marató: la superexperiència de donar sang

Resultats de la setmana sense fum 2018

Primer de tot donar-vos les GRÀCIES a tots als que heu col·laborat durant aquesta setmana sense fum 2018.

Llegeix més: Resultats de la setmana sense fum 2018

PROGRAMA DE SALUT / EI !! TORNEM-HI ?? 2018

És un programa de promoció de la salut adreçat a tota la població, però sobretot a aquelles persones que no practiquen cap tipus activitat física.

Llegeix més: PROGRAMA DE SALUT / EI !! TORNEM-HI ?? 2018

Amb les teves mans

Amb les teves mans és una associació sense ànim de lucre que s'ha concebut per donar atenció a les diverses emergències humanitàries sense cap discriminació. En aquests moments, han centrat tots els seus esforços en poder contribuir en l'emergència dels refugiats sirians que arriben a través del mar Egeu a les illes gregues de Lesbos i Chios, entre d'altres.

Llegeix més: Amb les teves mans

XIX Setmana Sense Fum

Des de l'EBA Centelles us animem a participar, un any més, a la XIX Setmana Sense Fum que tindrà lloc del 25 al 31 de maig d’enguany.

Llegeix més: XIX Setmana Sense Fum

Projecte Dóna vida

Durant el passat març l’alumnat del 3r ESO de l’institut Pere Barnils ha portat a terme un treball transversal consistent a elaborar un espot publicitari amb motiu de la Marató de donació de sang (Centelles, 14 d’abril)

Llegeix més: Projecte Dóna vida

Marató de donants de sang a Centelles

Aquest dissabte 14 d'abril tornem a tenir la Marató de donants de sang a Centelles i ja és la 10à Marató. Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 70 anys que pesi més de 50 quilos, però hi ha uns quants factors que ho poden condicionar. Aquí trobaras més informació.

Llegeix més: Marató de donants de sang a Centelles

Dia internacional del esport

Avui en el dia internacional de l'esport i l'activitat física els professionals dels centres de salut ens vestim amb xandall i recomanen hàbits de vida saludable.

Llegeix més: Dia internacional del esport

Tinc una urgència

Centres amb atenció continuada i urgent.

Sanitat respon

El 061 es el telèfon de Sanitat Respon.

Fer Salut

FerSalut, la revista del teu centre de salut ;)