Salut comunitaria

Amb les teves mans és una associació sense ànim de lucre que s'ha concebut per donar atenció a les diverses emergències humanitàries sense cap discriminació. En aquests moments, han centrat tots els seus esforços en poder contribuir en l'emergència dels refugiats sirians que arriben a través del mar Egeu a les illes gregues de Lesbos i Chios, entre d'altres.

Aquesta ONG  que ha visitat Centelles ens ha explicat les seves experiencies d’aprop i degut a les diverses emergències que estan atenen hem cregut oportú poder fer la difusió per poder recollir el material que les persones que viuen en aquests camps necessiten.

Hi ha tres punts de Recollida : IES PERE BARNILS / ESCOLA XORIGUER / CAP CENTELLES.

ES POT ENTREGAR FINS EL DIA 01 DE JUNY.

L’ ONG “: AMB LES TEVES MANS “El dia 20 de juny  marxen cap allà . 

PER LESVOS  recullen  : ALIMENTACIÓ INFANTIL / PANTALONS I ESPORTIVES D’HOME / XAMPÚ

PER ATENAS  recullen:  ARRÒS/ LLEGUM CRUA/ CONSERVES : TONYINA- SARDINES/ GEL DE BANY/ OLI/ XAMPÚ/ LLET EN POLS/ COUS-COUS/ PAPER WC

Els responsables de l'entitat tenen l'objectiu de conèixer quines són les principals necessitats de les víctimes d'aquest drama humanitari i faran una crida a la solidaritat. De moment, per tal de poder ajudar els refugiats, calen recursos, i per això han obert un número de compte, al Banc de Sabadell, per a totes aquelles persones interessades en fer un donatiu: IBAN: ES17 0081 0236 1100 0141 184.