Salut comunitaria

“Joves analfavets emocionals i fràgils” es titulava un article del Diari ARA el març del 2017, ja que en 10 anys s’ha doblat el consum de tranquilitzants entre la població dels 15 als 34 anys, fins a arribar al 12%.

És per aquest motiu que des del CAP Centelles hem fet unes enquestes a 1093 infants de les poblacions de Centelles, Hostalets de Balenyà, Sant Martí de Centelles i Aiguafreda i a 36 professors per tal de tenir indicadors més propers i poder treballar sobre ells.

Us adjuntem els resultats de les enquestes perquè n’hi pugueu fer un cop d’ull.

Ara restem a l'espera de poder treballar per a millorar l’aspecte emocional dels infants, que tal com diuen els professors és la seva causa més importat de preocupació.

Equip del projecte : Queralt Aguilà –dietista Nutricionista / Ivette Casas Psicologa i Neuropsicologa / Carles Ripol Terapeuta del TRE / Toni Randos Psicòleg –Psicoterapeuta estratègic / Judit Illamola – Educadora Social Ajuntament Centelles/ Sara Esteve Infermera Salut Comunitària l’EBA Centelles / lourdes Tuneu –Direc. de Salut Comunitària de l’EBA Centelles