Salut comunitaria

Malgrat la COVID-19 ha canviat el nostre mon, el consum de tabac continua matant 10.000 persones cada any a Catalunya. En temps de coronavirus continua sent important portar a terme la XXI Setmana Sense Fum (http://www.setmanasensefum.cat/), encara que de manera diferent i adaptant-nos a aquesta nova realitat i per això us animem a celebrar-la.

El lema d'aquest any 2020 és DESCONNECTA’T DE LA CIGARRETA, ENDOLLA’T A LA VIDA.

Des del Comitè Organitzador de la Setmana Sense Fum us encoratgem, agraint especialment l’esforç que suposa en aquests dies, a què des del 5 i fins el 25 de maig, feu la màxima difusió possible de l’enquesta en el vostre àmbit, tant en població general com entre els vostres companys, de manera telemàtica, per mail, xarxes socials, WhatsApp, etc.

Amb l’enquesta volem conèixer com va evolucionant el consum de tabac i l‘opinió de la població en general en temes d’actualitat sobre tabaquisme, com és ara la COVID19. Amb la informació recollida es realitza, com cada any, l’informe que es fa públic en una nota de premsa al voltant del 31 de maig.

A l’enquesta pot participar qualsevol persona de 15 anys o més. Hi ha preguntes especifiques per a joves (15-25 anys) i per adults (majors de 25 anys). Es tarda aproximadament uns 5 minuts.

Els hashtags que utilitzarem aquest any per fer difusió de temes relacionats amb la SSF 2020 són: #ssfcat20 #activatsensefum