COVID-19

Degut als esdeveniments, més que mai aquests dies s’ha de continuar atenent psicològicament a les persones que ho necessitin; per això es molt important que la gent sàpiga que el servei de psicologia continua especialment actiu tant de forma presencial com per Skype. Si ho necessiteu demaneu informació per via telefònica.

Covid19

És important fer un desconfinament progressiu, a partir de les dades objectives que ens ofereix l’evidència científica, i esglaonat, tenint en compte els grups de d’edat i les zones geogràfiques.

 

Cal evitar un rebrot de casos, si encara no hem aconseguit reduir la propagació del virus i aplanar la corba de contagi, protegir les persones més vulnerables, i garantir el seguiment adequat de les persones afectades i dels seus contactes.

 

Convé, a més, evitar pressionar el sistema sanitari perquè pugui mantenir la seva capacitat d'atenció a la població que ho necessita. 

 

Per tant, és important quedar-se a casa i evitar sortir si no és estrictament necessari, a més de seguir les recomanacions d’higiene i de distanciament social.

Més informació al CanalSalut.

Aquest lloc fa servir cookies

Aquest lloc fa servir cookies per millorar l'experiència de l'usuari.