Consells de salut
Taller cuidem al cuidador

Aquest abril iniciem un nou taller al CAP Centelles dedicat als cuidadors per tal de capacitar-los a nivell tècnic i emocional i reduir així el nivell d'estrès que pot provocar el fet d'atendre una persona amb dependència.

Comunitaria
Setmana europea de la mobilitat

Del 16 al 22 de setembre, sota el lema ‘Combina i mou-te!’, celebrem la Setmana Europea de la Mobilitat, que a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament. Consulta el mapa d’activitats a Centelles i participa!

Nutrició
Sobrecreixement bacteria a la consulta de Nutrició i PNIE

Us volia fer arribar la informació sobre el treball que podem aportar des de les consultes de nutrició i PNIE sobre el sobrecreixement bacterià (small intestinal bacterial overgrowth (SIBO)) per poder ajudar conjuntament els pacients en aquest aspecte.

Cercador

Nanomol

Amb les teves mans és una associació sense ànim de lucre que s'ha concebut per donar atenció a les diverses emergències humanitàries sense cap discriminació. En aquests moments, han centrat tots els seus esforços en poder contribuir en l'emergència dels refugiats sirians que arriben a través del mar Egeu a les illes gregues de Lesbos i Chios, entre d'altres.

Aquesta ONG  que ha visitat Centelles ens ha explicat les seves experiencies d’aprop i degut a les diverses emergències que estan atenen hem cregut oportú poder fer la difusió per poder recollir el material que les persones que viuen en aquests camps necessiten.

Hi ha tres punts de Recollida : IES PERE BARNILS / ESCOLA XORIGUER / CAP CENTELLES.

ES POT ENTREGAR FINS EL DIA 01 DE JUNY.

L’ ONG “: AMB LES TEVES MANS “El dia 20 de juny  marxen cap allà . 

PER LESVOS  recullen  : ALIMENTACIÓ INFANTIL / PANTALONS I ESPORTIVES D’HOME / XAMPÚ

PER ATENAS  recullen:  ARRÒS/ LLEGUM CRUA/ CONSERVES : TONYINA- SARDINES/ GEL DE BANY/ OLI/ XAMPÚ/ LLET EN POLS/ COUS-COUS/ PAPER WC

Els responsables de l'entitat tenen l'objectiu de conèixer quines són les principals necessitats de les víctimes d'aquest drama humanitari i faran una crida a la solidaritat. De moment, per tal de poder ajudar els refugiats, calen recursos, i per això han obert un número de compte, al Banc de Sabadell, per a totes aquelles persones interessades en fer un donatiu: IBAN: ES17 0081 0236 1100 0141 184.

Tinc una urgència

Centres amb atenció continuada i urgent.

Sanitat respon

El 061 es el telèfon de Sanitat Respon.

Fer Salut

FerSalut, la revista del teu centre de salut ;)