Consells de salut
Taller cuidem al cuidador

Aquest abril iniciem un nou taller al CAP Centelles dedicat als cuidadors per tal de capacitar-los a nivell tècnic i emocional i reduir així el nivell d'estrès que pot provocar el fet d'atendre una persona amb dependència.

Comunitaria
Setmana europea de la mobilitat

Del 16 al 22 de setembre, sota el lema ‘Combina i mou-te!’, celebrem la Setmana Europea de la Mobilitat, que a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament. Consulta el mapa d’activitats a Centelles i participa!

Nutrició
Sobrecreixement bacteria a la consulta de Nutrició i PNIE

Us volia fer arribar la informació sobre el treball que podem aportar des de les consultes de nutrició i PNIE sobre el sobrecreixement bacterià (small intestinal bacterial overgrowth (SIBO)) per poder ajudar conjuntament els pacients en aquest aspecte.

Cercador

Nanomol

És un programa de promoció de la salut adreçat a tota la població, però sobretot a aquelles persones que no practiquen cap tipus activitat física.

L’objectiu de la caminada és animar que vinguin les persones que no fan cap activitat física, que ho pugui fer amb la tranquil·litat de que no caminarà sol i de crear un hàbit saludable de sortir a caminar.

Fem dos circuits un els dilluns per dins la població i/o circumval·lació al poble, d’una horeta de durada a pas tranquil. I un de descoberta de l’entorn una mica més llarg. (ho trobareu en el programa)

Es recomana :

  • Porteu roba còmoda, que no oprimeixi la zona abdominal
  • Aneu ben calçats, amb sabates esportives cordades.
  • Podeu portar un bastó de caminar
  • Porteu aigua per rehidratar.
  • Mentre camineu, cal que pugueu parlar sense dificultat, sinó caldrà que alentiu el ritme.

Tinc una urgència

Centres amb atenció continuada i urgent.

Sanitat respon

El 061 es el telèfon de Sanitat Respon.

Fer Salut

FerSalut, la revista del teu centre de salut ;)