La baixa la tramitarà el vostre metge, al tercer dia heu de venir a buscar el primer part de confirmació, desprès serà cada setmana. Heu de portar la vostra Tsi per recollir els parts de confirmació al mostrador. L’alta també us la podem fer els administratius.

Comunicats de confirmació de baixa:

Els comunicats de confirmació d' incapacitat tempotal (IT) són els documents que garanteixen la continuïtat setmanal de la baixa.
Com es dóna? :
Una vegada el metge ha fet la baixa laboral, els comunicats de confirmació s'emeten el primer als 3 dies de la baixa i els següents cada 7 dies. Els comunicats de baixa es donen al taulell del centre d’atenció primària. Per recollir el comunicat és imprescindible presentar el DNI o la Targeta Sanitària de la persona que està de baixa laboral.

Tenir en compte:

  • El metge de família fixarà una data de revisió de la baixa en la qual el pacient haurà de demanar visita, ja que no es podran donar més documents de continuïtat de baixa.
  • El personal d’atenció a l’usuari avisarà al pacient de la data d’aquesta revisió.
  • Pot recollir els comunicats una altra persona sempre que presenti DNI i Targeta Sanitària del pacient en qüestió que està de baixa.
  • En el comunicat número 52 el pacient haurà de passar pel metge de família, qui valorarà si cal prorrogar la baixa o donar l’alta mèdica.

L’alta mèdica la dóna el personal administratiu, s’ha de venir a buscar el dia abans d’incorporar-se al treball.

Dies de recollida:

De dilluns a divendres de 8h a 20h.