COVID-19

Degut als esdeveniments, més que mai aquests dies s’ha de continuar atenent psicològicament a les persones que ho necessitin; per això es molt important que la gent sàpiga que el servei de psicologia continua especialment actiu tant de forma presencial com per Skype. Si ho necessiteu demaneu informació per via telefònica.

Sol·licitar hora de visita

  • Programació de visites de metges de família, pediatres, infermeria odontòlegs, treballadora social.

Sempre s’ha de demanar dia i hora (cita prèvia) .

  • Cap Centelles: 93 881 04 85
  • Cap Balenyà: 93 889 83 21
  • Cap Sant Martí: 93 844 05 00

Si es tracta d’una urgència dins del nostre horari d’atenció, es recomanable trucar al Cap, i sereu atesos al mateix matí o a la mateixa tarda, mai al moment, ja que no disposem de metge de guàrdia. A partir de les 21 hores fins a les 8 del matí s’ha de trucar al 061. Dissabtes, diumenges i festius us atendrem al Cap de Centelles de 8 a 21 hores.

  • Atenció domiciliària:

Existeixen dos tipus d’atenció domiciliària:

Aguda: Aquella que es produeix en un moment puntual, quan el pacient es troba malament i no es veu amb cor de desplaçar-se al Cap. En aquest cas té l’opció de demanar una visita a domicili trucant al cap.

Cròniques: Servei destinat a malalts crònics sense mobilitat . Serà el metge-ssa i l’infermer-a qui programarà la visita domiciliària i portaran el control del pacient.

Aquest lloc fa servir cookies

Aquest lloc fa servir cookies per millorar l'experiència de l'usuari.